שינוי הסיסמה של המשתמש גם מבטל את טוקני OAuth 2.0 שהונפקו כדי לגשת למוצרים מסוימים. בודקים את כל הרשאות הגישה ומבטלים את ההרשאות של כל האפליקציות האחרות.
מעבירים לחשבון אחר את כל נתוני המשתמש שרוצים לשמור. אחר כך, מחקו את החשבון המקורי שלהם לגמרי. זו הדרך הטובה ביותר לוודא שהם לא יוכלו לגשת לנתוני הארגון.
[[["התוכן קל להבנה","easyToUnderstand","thumb-up"],["התוכן עזר לי לפתור בעיה","solvedMyProblem","thumb-up"],["סיבה אחרת","otherUp","thumb-up"]],[["חסרים לי מידע או פרטים","missingTheInformationINeed","thumb-down"],["התוכן מורכב מדי או עם יותר מדי שלבים","tooComplicatedTooManySteps","thumb-down"],["התוכן לא עדכני","outOfDate","thumb-down"],["בעיה בתרגום","translationIssue","thumb-down"],["בעיה בדוגמאות/בקוד","samplesCodeIssue","thumb-down"],["סיבה אחרת","otherDown","thumb-down"]],["עדכון אחרון: 2026-10-23 (שעון UTC)."],[],[]]