Overschakelen naar een andere versie voor gearchiveerde gebruikers

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Fundamentals, Education Standard en Education Plus. Versies vergelijken

Als u uw service bij een reseller heeft aangeschaft, kunt u hier terecht |  Heb ik een reseller?

Als u overstapt op een andere Google Workspace-versie, kunt u tegelijk overschakelen naar de bijbehorende versie voor gearchiveerde gebruikers. Als u al gearchiveerde gebruikers heeft, worden hun licenties voor gearchiveerde gebruikers automatisch overgezet naar uw nieuwe abonnement voor gearchiveerde gebruikers.

Als u het jaarmodel/abonnement met vaste termijn gebruikt, kunt u alleen downgraden naar een andere versie als u overstapt van het jaarmodel/abonnement met vaste termijn naar het flexibele model.

Welke functies raak ik kwijt?

Uw abonnement bepaalt of u toegang heeft tot de volgende functies:

  Business Starter Business Standard Business Plus Enterprise Standard Enterprise Plus
Fundamental-gegevensregio's   ✔ ✔ ✔ ✔
Vault     ✔ ✔ ✔
DLP voor Drive       ✔ ✔
Enterprise-gegevensregio's         ✔

Uw abonnement voor gearchiveerde gebruikers overzetten

Omdat uw abonnement voor gearchiveerde gebruikers is gekoppeld aan het bijbehorende Google Workspace-abonnement, hoeft u alleen uw bestaande abonnement voor gearchiveerde gebruikers over te zetten als u overstapt op een nieuw Google Workspace-abonnement. Uw abonnement voor gearchiveerde gebruikers wordt automatisch overgezet naar uw Google Workspace-abonnement om niet-overeenkomende informatie te voorkomen.

  1. Volg de instructies om over te schakelen naar een andere Google Workspace-versie.
  2. Nadat u het betalingsplan heeft geselecteerd, krijgt u een pagina met informatie over het nieuwe abonnement voor gearchiveerde gebruikers.
  3. Klik op Betalen en dan Bestelling plaatsen.