Geautomatiseerde overdracht van geschorste klanten, Geautomatiseerde overdracht van geschorste klanten, Geautomatiseerde overdracht van geschorste klanten, Geautomatiseerde overdracht van geschorste klanten

Als alle Google Workspace-abonnementen van een klant langer dan 60 dagen zijn opgeschort, zal Google de klant automatisch van uw account overzetten. Deze klanten krijgen een respijtperiode waarin ze hun abonnementen opnieuw kunnen activeren of hun gegevens kunnen opslaan voordat Google hun account definitief annuleert.

Voor opgeschorte abonnementen op het jaarabonnement/abonnement met vaste looptijd begint de periode van 60 dagen pas nadat de contractduur van het abonnement is verstreken en als het abonnement niet is verlengd.

Klanten die niet worden overgeplaatst

Het account van uw klant wordt niet naar Google overgezet als de klant een van de volgende problemen heeft:

  • Minimaal één actief abonnement
  • Een Vault-abonnement
  • Een abonnement dat is opgeschort omdat de klant de servicevoorwaarden niet heeft geaccepteerd.
  • Een abonnement dat door Google is opgeschort.
  • Alleen een Chrome-abonnement

Klantenaccounts die langer dan een jaar zijn opgeschort, worden geannuleerd in plaats van overgezet naar Google.

Vragen over geautomatiseerde overdracht

Waarom vindt deze verandering plaats?

We willen voorkomen dat we gegevens van inactieve klanten langer bewaren dan onze standaard bewaartermijn toelaat.

Word ik op de hoogte gesteld als jullie een klant naar Google overzetten?

Ja. Wanneer u een account opschort , ontvangt u een bericht dat de klant mogelijk naar Google wordt overgezet als het abonnement langer dan 60 dagen is opgeschort. U ontvangt ook drie e-mailherinneringen dat Google de mogelijkheid heeft om de klant van u over te zetten om te voldoen aan het standaard bewaarbeleid.

We hebben wederverkopers al een e-mail gestuurd om aan te kondigen dat we na 1 september 2022 beginnen met het opschonen van klantaccounts. Voor abonnementen die langer dan een jaar zijn opgeschort en die worden geannuleerd in plaats van overgezet naar Google, ontvangt u geen aparte melding van Google.

Wat kan ik doen om te voorkomen dat een klant wordt doorverwezen naar Google?

Je kunt een opgeschort abonnement activeren, zodat de klant niet wordt doorverwezen naar Google. Je wordt gefactureerd voor het abonnement zodra het is geactiveerd.

Wat gebeurt er als een klant wordt doorverwezen naar Google?

De klant ontvangt een melding dat hij/zij is doorverwezen naar Google omdat al zijn/haar abonnementen langer dan 60 dagen zijn opgeschort. Er wordt gevraagd om facturering in te stellen als de klant het abonnement wil heractiveren. Als de klant het abonnement niet wil heractiveren, kan hij/zij de gegevens opslaan . Na 60 dagen inactiviteit worden de gegevens van de klant verwijderd.

Worden klanten op de hoogte gesteld van deze wijzigingen?

Nee, klanten worden niet op de hoogte gesteld van deze wijzigingen. Klanten die hun abonnement hebben doorverkocht en worden overgezet naar Google, ontvangen een e-mail met een uitleg waarom hun abonnement is overgezet.