Tillåta att användare delar flöden i Workspace Studio

Utgåvor som stöds för den här funktionen: Business Starter, Business Standard och Business Plus, Enterprise Standard och Enterprise Plus, Education Fundamentals, Education Standard och Education Plus. Jämför utgåvor.

Om du vill dela dina egna flöden kan du läsa Dela flöden i Workspace Studio.

Som administratör kan du styra om personer i organisationen kan dela flöden som de skapar i Google Workspace Studio med varandra. När någon delar ett flöde med en länk får personen med länken en kopia som innehåller ägarens inställningar, till exempel text som hen har angett, e-postadresser och länkar till filer på Drive. Delning ändrar inte åtkomstbehörigheter till sådant som kalendrar, filer och möten.

När du låter personer dela med andra internt kan de dela användbara flöden som ökar den totala produktiviteten och sparar tid för andra som skapar egna flöden.

Användare som har angetts vara under 18 år kan inte använda AI-funktioner i Workspace Studio. Om ett flöde med AI-baserade steg delas med dem tas dessa steg bort när de öppnar det.

Ändra delningsinställningar för flöden för organisationen

  1. I Googles administratörskonsol går du till menyn följt av Appar följt av Google Workspace följt av Workspace Studio.

    Administratörsbehörigheten Tjänstinställningar krävs.

  2. Klicka på Delningsinställningar.
  3. Välj ett alternativ.
  4. Klicka på Spara.
Det kan ta upp till 24 timmar att införa ändringar, men det går oftast snabbare. Läs mer